Snickare Uppsala Hantverkare för allt inom snickeri & bygg - Snickare24

Välkommen till Snickare24 i Uppsala

Vi är byggfirman för dig som söker en kompetent och serviceinriktad snickare i Uppsala. Vi gör det mesta inom bygg, där vi täcker in områden som tillbyggnad, ombyggnad, renovering,badrumsrenovering, köksrenovering.

Ett nätverk av snickare och byggare

Snickare24 arbetar med samarbetspartners för att kunna synas och möta var kunds unika behov. I vårt nätverk finns byggföretag med olika kompetenser och varje område representeras av en noga utvald företagare som är expert inom sitt område.

Duktiga snickare

Snickare24 när du behöver hjälp av duktiga och rutinerade snickare i Uppsala. Vi åtar oss både små arbeten och arbeten som är mer omfattande och som kräver mer tid och resurser att slutföra.

Vi hjälper kunder i hela Uppsala

Vi vänder oss till dig oavsett om du är privatperson eller företag med hjälp med snickeri i Uppsala. Vi hjälper dig alltid på ditt vis och så länge som du vill ha vår hjälp.

Noggrant arbete

Allt arbete som genomförs av Snickare24 är särpräglat av kvalitet, noggrannhet och pålitlighet. Vi har omfattande kunskap och flerårig erfarenhet inom det det mesta som rör bygg/snickeri och dylikt i Uppsala

Offert från Snickare24 i Uppsala

Hör av dig till oss när du vill anlita ett byggföretag eller snickare i Uppsala. Vi skickar dig gärna en förbehållslös offert när vi fått dina önskemål. Fyll i formuläret här intill med detaljer om ditt projekt, därefter förser vi dig med information om våra priser.

Pris för snickare i Uppsala

Priset för att anlita en snickare i Uppsala kan variera beroende på omfattningen av ditt uppdrag. Genom att fylla i kontaktformuläret på vår sida och beskriva vad du behöver hjälp med så skickar vi tillbaka olika offerter från våra duktiga snickare till dig.

Utbilda dig till Snickare

Det vanligaste sättet att utbilda sig till snickare är att gå utbildning till snickare gymnasieskolans Bygg- och anläggningsprogram inriktning husbyggnad.
Andra områden Snickare24 kan hjälpa till med i Uppsala:

Jour snickare
Jour snickare Uppsala. Vi är en förmedlingstjänst som kopplar samman alla hantverkare som erbjuder jour. Kontakta oss vid akuta problem.

Köksrenovering
Dags för Köksrenovering Uppsala? Här hittar du bra tips när du ska köpa kök och planera för en lyckad köksrenovering. kontakta oss idag.

Badrumsrenovering
Renovera badrum Uppsala? Låt oss vara med och räkna. Vi renoverar ett stort antal badrum varje år kontakta oss idag.

Golvläggning
Anlita en golvläggare för golvläggning Uppsala. Några saker att tänka på om du vill lägga golvet själv: 1. Rätt verktyg 2. förbered underlag.

Nybyggnation
Nybyggnation Uppsala nyproducerade bostäder som lägenheter, villor och radhus som svenska byggföretag producerar. Hållbara och energismarta bostäder.

Renovering
Renovera huset Uppsala – och öka värdet! Om du står inför en husrenovering och väger för och nackdelar när det gäller saker att göra själv eller att anlita hjälp.

Fönsterbyte
Fönsterbyte Uppsala kan vara svårt att utföra på egen hand. Kontakta oss så tar vi hand om hela processen! De gamla fönsterna och övrigt byggmaterial körs bort för deponering på miljöstation.

Offert snickare
Offert snickare Uppsala Gratis offertförfrågan. Ta in anbud från olika snickare i ditt område. jämför omdömen från andra kunder. Hitta bästa prisförslag.

Bygga Friggebod
Bygga Friggebod Uppsala steg för steg för en bra byggnation. Friggeboden får vara max 3 meter hög,

Bygga brygga
Bygga brygga Uppsala Vi bygger efter dina önskemål men tänk på strandskyddet. Strandskyddet gäller vid havet, insjöar och vattendrag,

Bygga attefallshus
Bygga attefallshus Uppsala får vara max 30 kvadratmeter stort och får byggas på en fastighet som har ett en- eller tvåbostadshus.

Bygga altan
Bygga altan Uppsala värdefulla tips och idéer när du skall bygga altan, Reglerna som gäller för att bygga altan. Hur stor altan, placering och hur högt du får bygga,

Bygga garage eller carport
Bygga garage eller carport Uppsala Vi hjälper dig bygga ditt bilgarage. Vi har färdiga garagelösningar i garagebyggsatser.

Bygga lokal
Bygga lokal Uppsala Vi specialiserar oss bland annat på industribyggnader och industrihallar, det vill säga större stålbyggnader som kan användas som lagerhall, industrilokal.

Bygga Uterum
Bygga Uterum Uppsala Bygga ett nytt inglasat uterum — Om du ska bygga ett tak till din uteplats eller ett inglasat uterum kan du behöva bygglov.

Bokningssystem för snickare
Bokningssystem för snickare Uppsala. Låt dina kunder enkelt boka tider på din hemsida när det passar dem.

Fakturera utan företag
Fakturera utan företag som snickare Uppsala genom att ansluta dig till Revisor24. Börja frilansa och slipp krångel med egen firma.

Hemsida till Snickare
Hemsida för Snickare Uppsala och hantverkare. Vi bygger moderna, effektiva och prisvärda hemsidor utifrån ditt och dina kunders behov.


Snickare i Uppsala

Obs!!! vi listar alla snickarfirmor inte bara samarbetspartners.

Lediga snickare jobb

Byggnadsarbetare - Snickare / Formsättning

Upplands Bro & Betong AB

Uppsala

Upplands Bro & Betong AB söker dig som har erfarenhet av formsättning, armering, betong men ser ä... mer

Solcellsmontör till Sesol i Uppsala!

Sesol AB

Uppsala

Vill du vara en del av ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter samt bidra til... mer

Solcellsmontör till Sesol i Uppsala!

Sesol AB

Uppsala

Vill du vara en del av ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter samt bidra til... mer

Montageledare byggnation renrum till Caverion

Experis AB

Uppsala

Cleanroom är en expertorganisation inom Caverion som är specialister på byggnation och testning a... mer

Medarbetare med intresse för bygg och snickeri

Wreta Bygg & Fasad AB

Uppsala

Nu söker vi en snickare utan yrkesutbildning, omgående. Arbetet är omväxlande arbete där arbets... mer

Erfaren snickare sökes

Chop & Chisel AB

Uppsala

Hej, Chop & Chisel AB Söker en duktig snickare till vårt team. Vårt arbete omfattar men är int... mer

Montörer - sommarjobb!

Ls Jobbet AB

Uppsala

Vi på Teknikinstallation har en ökad efterfrågan på våra tjänster och söker därmed flera mon... mer

Montörer

Ls Jobbet AB

Uppsala

Vi på Teknikinstallation har en ökad efterfrågan på våra tjänster och söker därmed flera mon... mer

Montörer

Ls Jobbet AB

Uppsala

Vi på Teknikinstallation har en ökad efterfrågan på våra tjänster och söker därmed flera mon... mer

Synonymer till snickare
byggnadssnickare, timmerman, möbelsnickare, ebenist, grovsnickare

Wikipedia information om Snickare

Snickare Snickare är en hantverkare som ägnar sig åt snickeri, arbete i trä. De olika typerna av trähantverkare kan särskiljas efter syssla. Finsnickare - Tillverkar möbler och utför intarsia. Maskinsnickare - Tillverkar till exempel fönster, dörrar, trappor, köksinredningar. Byggnadsträarbetare eller byggnadssnickare - Bygger och monterar hus samt monterar inredning i dessa, samt andra grövre träarbeten. Båtbyggare - En trähantverkare som bygger båtar samt inreder dessa. De är oftast allsidiga trähantverkare. Ett modernare namn är båtsnickare som utför reparationer och bygger inredning i båtar med skrov i andra material än trä.Ett besläktat yrke är timmerman, vilken utför grövre träarbete till exempel timring av hus. I Finland lever timmerman kvar som beteckning på byggnadssnickare. Även finns skeppstimmerman för fartygsbygge i trä. Större fartyg hade ofta en skeppstimmerman anställd ombord för fortlöpande reparationer.

Wikipedia information om Uppsala

Uppsala Uppsala (uttal ) (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort med 166 698 (2020-12-31) invånare i tätorten, medan hela kommunen har cirka 242 000 invånare (2022). Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan. Uppsala universitet, grundat 1477, är det äldsta sätet för högre utbildning i Norden.

Snickare i Uppsala

    Har du ett företag?

    Vi förmedlar massor med jobb varje dag!

    Anslut ditt företag idag!