Snickare Stockholm Hantverkare för allt inom snickeri & bygg - Snickare24

Välkommen till Snickare24 i Stockholm

Vi är byggfirman för dig som söker en kompetent och serviceinriktad snickare i Stockholm. Vi gör det mesta inom bygg, där vi täcker in områden som tillbyggnad, ombyggnad, renovering,badrumsrenovering, köksrenovering.

Ett nätverk av snickare och byggare

Snickare24 arbetar med samarbetspartners för att kunna synas och möta var kunds unika behov. I vårt nätverk finns byggföretag med olika kompetenser och varje område representeras av en noga utvald företagare som är expert inom sitt område.

Duktiga snickare

Snickare24 när du behöver hjälp av duktiga och rutinerade snickare i Stockholm. Vi åtar oss både små arbeten och arbeten som är mer omfattande och som kräver mer tid och resurser att slutföra.

Vi hjälper kunder i hela Stockholm

Vi vänder oss till dig oavsett om du är privatperson eller företag med hjälp med snickeri i Stockholm. Vi hjälper dig alltid på ditt vis och så länge som du vill ha vår hjälp.

Noggrant arbete

Allt arbete som genomförs av Snickare24 är särpräglat av kvalitet, noggrannhet och pålitlighet. Vi har omfattande kunskap och flerårig erfarenhet inom det det mesta som rör bygg/snickeri och dylikt i Stockholm

Offert från Snickare24 i Stockholm

Hör av dig till oss när du vill anlita ett byggföretag eller snickare i Stockholm. Vi skickar dig gärna en förbehållslös offert när vi fått dina önskemål. Fyll i formuläret här intill med detaljer om ditt projekt, därefter förser vi dig med information om våra priser.

Pris för snickare i Stockholm

Priset för att anlita en snickare i Stockholm kan variera beroende på omfattningen av ditt uppdrag. Genom att fylla i kontaktformuläret på vår sida och beskriva vad du behöver hjälp med så skickar vi tillbaka olika offerter från våra duktiga snickare till dig.

Utbilda dig till Snickare

Det vanligaste sättet att utbilda sig till snickare är att gå utbildning till snickare gymnasieskolans Bygg- och anläggningsprogram inriktning husbyggnad.
Andra områden Snickare24 kan hjälpa till med i Stockholm:

Jour snickare
Jour snickare Stockholm. Vi är en förmedlingstjänst som kopplar samman alla hantverkare som erbjuder jour. Kontakta oss vid akuta problem.

Köksrenovering
Dags för Köksrenovering Stockholm? Här hittar du bra tips när du ska köpa kök och planera för en lyckad köksrenovering. kontakta oss idag.

Badrumsrenovering
Renovera badrum Stockholm? Låt oss vara med och räkna. Vi renoverar ett stort antal badrum varje år kontakta oss idag.

Golvläggning
Anlita en golvläggare för golvläggning Stockholm. Några saker att tänka på om du vill lägga golvet själv: 1. Rätt verktyg 2. förbered underlag.

Nybyggnation
Nybyggnation Stockholm nyproducerade bostäder som lägenheter, villor och radhus som svenska byggföretag producerar. Hållbara och energismarta bostäder.

Renovering
Renovera huset Stockholm – och öka värdet! Om du står inför en husrenovering och väger för och nackdelar när det gäller saker att göra själv eller att anlita hjälp.

Fönsterbyte
Fönsterbyte Stockholm kan vara svårt att utföra på egen hand. Kontakta oss så tar vi hand om hela processen! De gamla fönsterna och övrigt byggmaterial körs bort för deponering på miljöstation.

Offert snickare
Offert snickare Stockholm Gratis offertförfrågan. Ta in anbud från olika snickare i ditt område. jämför omdömen från andra kunder. Hitta bästa prisförslag.

Bygga Friggebod
Bygga Friggebod Stockholm steg för steg för en bra byggnation. Friggeboden får vara max 3 meter hög,

Bygga brygga
Bygga brygga Stockholm Vi bygger efter dina önskemål men tänk på strandskyddet. Strandskyddet gäller vid havet, insjöar och vattendrag,

Bygga attefallshus
Bygga attefallshus Stockholm får vara max 30 kvadratmeter stort och får byggas på en fastighet som har ett en- eller tvåbostadshus.

Bygga altan
Bygga altan Stockholm värdefulla tips och idéer när du skall bygga altan, Reglerna som gäller för att bygga altan. Hur stor altan, placering och hur högt du får bygga,

Bygga garage eller carport
Bygga garage eller carport Stockholm Vi hjälper dig bygga ditt bilgarage. Vi har färdiga garagelösningar i garagebyggsatser.

Bygga lokal
Bygga lokal Stockholm Vi specialiserar oss bland annat på industribyggnader och industrihallar, det vill säga större stålbyggnader som kan användas som lagerhall, industrilokal.

Bygga Uterum
Bygga Uterum Stockholm Bygga ett nytt inglasat uterum — Om du ska bygga ett tak till din uteplats eller ett inglasat uterum kan du behöva bygglov.

Bokningssystem för snickare
Bokningssystem för snickare Stockholm. Låt dina kunder enkelt boka tider på din hemsida när det passar dem.

Fakturera utan företag
Fakturera utan företag som snickare Stockholm genom att ansluta dig till Revisor24. Börja frilansa och slipp krångel med egen firma.

Hemsida till Snickare
Hemsida för Snickare Stockholm och hantverkare. Vi bygger moderna, effektiva och prisvärda hemsidor utifrån ditt och dina kunders behov.


Snickare i Stockholm

Obs!!! vi listar alla byggfirmor inte bara samarbetspartners.

Lediga snickare jobb

Snickare

Bemanning Sverige Byrå AB

Stockholm

Vi söker nu flera duktiga snickare som innehar yrkesbevis med minst fem års erfarenhet som byggsni... mer

Snickare

DC Renovering AB

Stockholm

Vi söker 4 snickare/träarbetare med minst 5 år erfarenhet med start omgående. Arbetsuppgifter: K... mer

Snickare

Storgruppen AB

Stockholm

Vi på Storgruppen söker nu en kunnig och självgående snickare med yrkesbevis som har erfarenhet ... mer

Snickare

Jobway AB

Stockholm

DN Bygg & Inredning AB grundades 2001 och är idag ett väletablerat företag inom byggbranschen. D... mer

Snickare

Jobway AB

Stockholm

Är du en erfaren snickare som är van att jobba självständigt och har ett öga för detaljer? Har... mer

Snickare

Europeiska Byggförbättringar AB

Stockholm

Europeiska Byggförbättringar AB är ett litet företag under tillväxt och vi söker nu erfarna sn... mer

Snickare

EA Construction AB

Stockholm

Vi på EA Construction jobbar inom Stockholms kommun. Vi söker nu efter erfarna snickare som kan jo... mer

Snickare

Red Mount AB

Stockholm

Arbetsplatser är varierande beroende på uppgift flesta i Stockholm/ Skärgården. Vi söker en duk... mer

Snickare

Jobway AB

Stockholm

Är du självgående, noggrann och har förmågan att prioritera ditt dagliga arbete? Har du hög se... mer

Snickare

Jobway AB

Stockholm

Är du en lösningsorienterad lagspelare som har en hög yrkesstolthet och brinner för att ge servi... mer

Synonymer till snickare
byggnadssnickare, timmerman, möbelsnickare, ebenist, grovsnickare

Wikipedia information om Snickare

Snickare Snickare är en hantverkare som ägnar sig åt snickeri, arbete i trä. De olika typerna av trähantverkare kan särskiljas efter syssla. Finsnickare - Tillverkar möbler och utför intarsia. Maskinsnickare - Tillverkar till exempel fönster, dörrar, trappor, köksinredningar. Byggnadsträarbetare eller byggnadssnickare - Bygger och monterar hus samt monterar inredning i dessa, samt andra grövre träarbeten. Båtbyggare - En trähantverkare som bygger båtar samt inreder dessa. De är oftast allsidiga trähantverkare. Ett modernare namn är båtsnickare som utför reparationer och bygger inredning i båtar med skrov i andra material än trä.Ett besläktat yrke är timmerman, vilken utför grövre träarbete till exempel timring av hus. I Finland lever timmerman kvar som beteckning på byggnadssnickare. Även finns skeppstimmerman för fartygsbygge i trä. Större fartyg hade ofta en skeppstimmerman anställd ombord för fortlöpande reparationer.

Wikipedia information om Stockholm

Stockholm Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Staden ligger vid Mälarens utlopp i Östersjön, på gränsen mellan landskapen Södermanland och Uppland. Staden är världens femte nordligaste huvudstad bland självständiga stater. Stockholm är Sveriges största tätort med ett invånarantal som 2015 uppmättes till 1 515 017 invånare.Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år. Traditionellt brukar Birger jarl (cirka 1210–1266) räknas som stadens grundare 1252, i enlighet med skyddsbrevet för Fogdö kloster och Erikskrönikan. Närliggande norrut fanns en liten by, Väsby, vid motsvarande dagens Hötorget. Ortens ur försvars- och handelssynpunkt strategiska placering vid sjön Mälarens utlopp i Östersjön, avgränsande landskapen Uppland och Södermanland, avgjorde Stockholms tillkomst och ökande betydelse. Bebyggelsen ökade under 1200-talet på Stadsholmen, Helgeandsholmen och Kidaskär, sedermera Gråbrödraholmen, i dag känd som Riddarholmen. Handel med och inflyttning av tyska handelsmän bidrog till utvecklingen och förbindelser med kyrkan och Hansaförbundet. Den växande köpstaden fick snart en egen kyrka, Sankt Nicolai kyrka, i dag känd som Storkyrkan, samt egen församling utbruten ur Solna församling cirka 1260. Slott, franciskankloster, klarissakloster och dominikankonvent uppfördes, gynnade av bland annat Birger jarl och kung Magnus Ladulås (cirka 1240–1290), samt även stegvis stadsmurar. Alltsedan staden fick stadsprivilegier 1436 är Stockholm rikets största och viktigaste. Statusen som Sveriges förvaltningscentrum och officiell huvudstad befästes formellt genom 1634 års regeringsform, då kungahus, regering, riksdag och centralförvaltning samlades till staden. I den östligaste delen av Stockholm börjar det vidsträckta område med över 30 000 öar som kallas Stockholms skärgård, en av världens mest örika, sammanhängande skärgårdar. År 1998 utnämndes Stockholms kommun till Europas kulturhuvudstad. År 2010 var staden Europas miljöhuvudstad. Stockholm används främst i betydelsen bebyggelsen inom Stockholms kommun (Stockholms stad). Namnet används även för tätorten och ett ännu större område kallat Storstockholm. Ytterligare andra användningar av namnet är för enbart delen Stockholms innerstad och för länet.

Snickare i Stockholm