Snickare Stockholm Hantverkare för allt inom snickeri & bygg - Snickare24

Välkommen till Snickare24 i Stockholm

Vi är byggfirman för dig som söker en kompetent och serviceinriktad snickare i Stockholm. Vi gör det mesta inom bygg, där vi täcker in områden som tillbyggnad, ombyggnad, renovering,badrumsrenovering, köksrenovering.

Ett nätverk av snickare och byggare

Snickare24 arbetar med samarbetspartners för att kunna synas och möta var kunds unika behov. I vårt nätverk finns byggföretag med olika kompetenser och varje område representeras av en noga utvald företagare som är expert inom sitt område.

Duktiga snickare

Snickare24 när du behöver hjälp av duktiga och rutinerade snickare i Stockholm. Vi åtar oss både små arbeten och arbeten som är mer omfattande och som kräver mer tid och resurser att slutföra.

Vi hjälper kunder i hela Stockholm

Vi vänder oss till dig oavsett om du är privatperson eller företag med hjälp med snickeri i Stockholm. Vi hjälper dig alltid på ditt vis och så länge som du vill ha vår hjälp.

Noggrant arbete

Allt arbete som genomförs av Snickare24 är särpräglat av kvalitet, noggrannhet och pålitlighet. Vi har omfattande kunskap och flerårig erfarenhet inom det det mesta som rör bygg/snickeri och dylikt i Stockholm

Offert från Snickare24 i Stockholm

Hör av dig till oss när du vill anlita ett byggföretag eller snickare i Stockholm. Vi skickar dig gärna en förbehållslös offert när vi fått dina önskemål. Fyll i formuläret här intill med detaljer om ditt projekt, därefter förser vi dig med information om våra priser.

Pris för snickare i Stockholm

Priset för att anlita en snickare i Stockholm kan variera beroende på omfattningen av ditt uppdrag. Genom att fylla i kontaktformuläret på vår sida och beskriva vad du behöver hjälp med så skickar vi tillbaka olika offerter från våra duktiga snickare till dig.

Utbilda dig till Snickare

Det vanligaste sättet att utbilda sig till snickare är att gå utbildning till snickare gymnasieskolans Bygg- och anläggningsprogram inriktning husbyggnad.
Andra områden Snickare24 kan hjälpa till med i Stockholm:

Jour snickare
Jour snickare Stockholm. Vi är en förmedlingstjänst som kopplar samman alla hantverkare som erbjuder jour. Kontakta oss vid akuta problem.

Köksrenovering
Dags för Köksrenovering Stockholm? Här hittar du bra tips när du ska köpa kök och planera för en lyckad köksrenovering. kontakta oss idag.

Badrumsrenovering
Renovera badrum Stockholm? Låt oss vara med och räkna. Vi renoverar ett stort antal badrum varje år kontakta oss idag.

Golvläggning
Anlita en golvläggare för golvläggning Stockholm. Några saker att tänka på om du vill lägga golvet själv: 1. Rätt verktyg 2. förbered underlag.

Nybyggnation
Nybyggnation Stockholm nyproducerade bostäder som lägenheter, villor och radhus som svenska byggföretag producerar. Hållbara och energismarta bostäder.

Renovering
Renovera huset Stockholm – och öka värdet! Om du står inför en husrenovering och väger för och nackdelar när det gäller saker att göra själv eller att anlita hjälp.

Fönsterbyte
Fönsterbyte Stockholm kan vara svårt att utföra på egen hand. Kontakta oss så tar vi hand om hela processen! De gamla fönsterna och övrigt byggmaterial körs bort för deponering på miljöstation.

Offert snickare
Offert snickare Stockholm Gratis offertförfrågan. Ta in anbud från olika snickare i ditt område. jämför omdömen från andra kunder. Hitta bästa prisförslag.

Bygga Friggebod
Bygga Friggebod Stockholm steg för steg för en bra byggnation. Friggeboden får vara max 3 meter hög,

Bygga brygga
Bygga brygga Stockholm Vi bygger efter dina önskemål men tänk på strandskyddet. Strandskyddet gäller vid havet, insjöar och vattendrag,

Bygga attefallshus
Bygga attefallshus Stockholm får vara max 30 kvadratmeter stort och får byggas på en fastighet som har ett en- eller tvåbostadshus.

Bygga altan
Bygga altan Stockholm värdefulla tips och idéer när du skall bygga altan, Reglerna som gäller för att bygga altan. Hur stor altan, placering och hur högt du får bygga,

Bygga garage eller carport
Bygga garage eller carport Stockholm Vi hjälper dig bygga ditt bilgarage. Vi har färdiga garagelösningar i garagebyggsatser.

Bygga lokal
Bygga lokal Stockholm Vi specialiserar oss bland annat på industribyggnader och industrihallar, det vill säga större stålbyggnader som kan användas som lagerhall, industrilokal.

Bygga Uterum
Bygga Uterum Stockholm Bygga ett nytt inglasat uterum — Om du ska bygga ett tak till din uteplats eller ett inglasat uterum kan du behöva bygglov.

Bokningssystem för snickare
Bokningssystem för snickare Stockholm. Låt dina kunder enkelt boka tider på din hemsida när det passar dem.

Fakturera utan företag
Fakturera utan företag som snickare Stockholm genom att ansluta dig till Revisor24. Börja frilansa och slipp krångel med egen firma.

Hemsida till Snickare
Hemsida för Snickare Stockholm och hantverkare. Vi bygger moderna, effektiva och prisvärda hemsidor utifrån ditt och dina kunders behov.


Snickare i Stockholm

Obs!!! vi listar alla snickarfirmor inte bara samarbetspartners.

Lediga snickare jobb

Snickare

Expanderamera Byggbemanning och Rekrytering AB

Stockholm

ExpanderaMera söker flera glada och duktiga snickare. Du är en driven, samarbetsvillig och flexibe... mer

Snickare

Europeiska Byggförbättringar AB

Stockholm

Europeiska Byggförbättringar AB är ett litet företag under tillväxt och vi söker nu erfarna sn... mer

Snickare

SNITEK AB

Stockholm

Vi på SNITEK AB jobbar med byggnadssnickeri arbeten och är ett 50tal anställda. Vårt arbetsområ... mer

Snickare

Jobway AB

Stockholm

Har du tidigare erfarenhet som snickare? Ser du dig själv som kommunikativ, lösningsorienterad och... mer

Snickare till Stockholm

A-Staffing Sweden AB

Stockholm

Arbetsbeskrivning Vi växer och söker nu snickare till flera av våra arbetsplatser och hoppas att ... mer

Snickare - Nyproduktion

LAP Bygg & måleri AB

Stockholm

Nu söker vi efter 2st duktiga snickare inom nyproduktion. Du kommer att arbeta med stomkompletterin... mer

Snickare inom ROT

LAP Bygg & måleri AB

Stockholm

Nu söker vi 2st duktiga snickare inom ROT i Stockholm. Du kommer att jobba mycket med tillbyggnader... mer

Rysktalande snickare sökes

Nordimet Sweden AB

Stockholm

Vi söker en duktig, engagerad och erfaren rysktalande snickare som är villig att lära sig samt ut... mer

Snickare med längre erfarenhet

Prowork Stockholm AB

Stockholm

Nu söker vi snickare med lång erfarenhet, som är noggrann med sitt arbete och har hög arbetsmora... mer

SNICKARE SÖKES BRA LÖN!

Sweden Consulting & Service LTD Filial

Stockholm

SNICKARE SÖKES I STOCHKOLM Erfarna snickare sökes för heltidstjänst i Stockholm. Körkort ett m... mer

Synonymer till snickare
byggnadssnickare, timmerman, möbelsnickare, ebenist, grovsnickare

Wikipedia information om Snickare

Snickare Snickare är en hantverkare som ägnar sig åt snickeri, arbete i trä. De olika typerna av trähantverkare kan särskiljas efter syssla. Finsnickare - Tillverkar möbler och utför intarsia. Maskinsnickare - Tillverkar till exempel fönster, dörrar, trappor, köksinredningar. Byggnadsträarbetare eller byggnadssnickare - Bygger och monterar hus samt monterar inredning i dessa, samt andra grövre träarbeten. Båtbyggare - En trähantverkare som bygger båtar samt inreder dessa. De är oftast allsidiga trähantverkare. Ett modernare namn är båtsnickare som utför reparationer och bygger inredning i båtar med skrov i andra material än trä.Ett besläktat yrke är timmerman, vilken utför grövre träarbete till exempel timring av hus. I Finland lever timmerman kvar som beteckning på byggnadssnickare. Även finns skeppstimmerman för fartygsbygge i trä. Större fartyg hade ofta en skeppstimmerman anställd ombord för fortlöpande reparationer.

Wikipedia information om Stockholm

Stockholm Stockholm är Sveriges huvudstad och största stad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Stockholm ligger vid Mälarens utlopp i Östersjön, på gränsen mellan landskapen Södermanland och Uppland. Antalet invånare inom Stockholms kommun är nära 1 miljon, medan det i den kommunöverskridande tätorten finns över 1,6 miljoner. I Stockholms län (Stor-Stockholm) finns över 2,4 miljoner (2022). Staden anses traditionell ha grundats i mitten av 1200-talet av Birger jarl. Platsen hade då fått strategisk betydelse i och med att landhöjningen medfört att utloppet från Mälaren runt stadsholmen blivit strömt som blev ett hinder för sjöfarten. Vid tiden för stadsprivilegierna 1436 hade staden blivit rikets största och ekonomiskt och strategiskt viktigaste och med 1634 års regeringsform, blev Stockholm formellt Sveriges förvaltningscentrum och huvudstad då kungahus, regering, riksdag och centralförvaltning därefter samlades permanent till staden. Staden växte först på stadsholmen, sedan på malmarna norr och söder därom. Först på 1900-talet expanderade staden söder och väster om stenstaden. Innerstaden fick sin karaktär av Lindhagenplanen från 1866. I Ytterstaden planlades förorterna efter andra världskriget enligt ABC-stadkonceptet utefter de nya tunnelbanelinjerna. Näringslivet i Stockholm domineras av tjänste- och servicesektorn. Många av det svenska näringslivets största företag har sitt huvudkontor förlagt till Stockholmsregionen. IT-branschen är betydande och programmerare är regionens vanligaste yrke (2015). Besöksnäringen är växande. Stockholms central är Sveriges största järnvägsknut. Kollektivtrafiken i Stockholm är väl utbyggd där Stockholms tunnelbana utgör grundstomme. I Stockholm finns flera universitet av världsklass, Karolinska institutet (medicin), Kungliga Tekniska högskolan, Handelshögskolan i Stockholm och Stockholms universitet. Stockholm har många nationella kulturinstitutioner och är en av världens mest museitäta städer med museer som Vasamuseet. De populäraste idrotterna är fotboll och ishockey där den mest kända arenan är Globen.

Snickare i Stockholm

  Har du ett företag?

  Vi förmedlar massor med jobb varje dag!

  Anslut ditt företag idag!

  Din Snickare i Stockholm

  Hantverkare för allt inom snickeri & bygg

  Vi utför alla typer av snickeriarbeten i Stockholm i Stockholm.

  Snickare i närheten av Stockholm

  Snickare Stockholm

  Hitta Snickare24 i din stad

  Snickare i Stockholm: Omdömen hos Reco.se

  64 rekommenderade snickare i Stockholm kommun · Palma Bygg · Trapprenovera.se · Alltreko Bygg AB · Lindqvist & Engström AB · Damian Bygg i Stockholm AB · SmartaVal AB.

  Snickare Stockholm | Hantverkare för allt inom snickeri & …

  Vi är etablerade snickare i Stockholm. Våra hantverkare hjälper till med allt inom renovering, tillbyggnad, ombyggnad, måleri och snickeri i Stockholm.

  Snickare Stockholm – K3 gruppen – kunnig och pålitlig

  Snickare Stockholm med omnejd. Söker du en snickare för ditt nästa projekt? Varmt välkommen för mer information och offert! Vi hjälper dig.

  Snickarn’ | Byggföretag & Snickare Stockholm med Omnejd

  Vi är ett erfaret byggföretag i Stockholm som erbjuder bl a nybyggnation, badrumsrenovering, golvslipning, golvläggning, köksrenovering & totalrenovering.

  Snickare i Stockholm – Vi utför alla typer av snickeriarbeten

  Våra snickare i Stockholm utför alla typer av snickeriarbeten. Våra professionella hantverkare hjälper er med det ni behöver med det bästa resultatet.

  10 Bästa Snickare i Stockholm – Hemsmart

  Hitta bästa Snickare i Stockholm · Stadsbygg Stockholm AB · Koraten Bygg i Stockholm AB · HGC Bygg AB · Mälarvikens P.I AB · Bygg & Betongteknik i Stockholm AB.

  Snickare i Stockholm – Hitta, jämför & få offert | BraByggare

  Snickare i Stockholm · EMM EL & BYGG AB · Vanadis VVS och Bygg teknik AB · PROKA BYGG AB · Effektiv C&R AB · Allfix bygg Stockholm AB · Firma: DRAKENBORN, SVEN.

  Snickare Stockholm | Rätta Priset På Hantverkare

  Snickare Stockholm – När du söker stans bästa snickare till de bästa priserna. Vi ger dig snabb återkoppling på jobbet du vill ha utfört.

  Anlita snickare Stockholm City, Kungsholmen, Vasastan

  Snickare i Stockholm City, Kungsholmen, Vasastan. Är det dags att renovera och förnya ditt hem? Vid både stora och små snickeriarbeten kan du vända dig till …

  Träarbetare/snickare jobb Stockholm – 159 aktuella lediga jobb

  Sök efter nya Träarbetare/snickare-jobb i Stockholm. Verifierade arbetsgivare. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 81.000+ annonser i …