Snickare Örebro Hantverkare för allt inom snickeri & bygg - Snickare24

Välkommen till Snickare24 i Örebro

Vi är byggfirman för dig som söker en kompetent och serviceinriktad snickare i Örebro. Vi gör det mesta inom bygg, där vi täcker in områden som tillbyggnad, ombyggnad, renovering,badrumsrenovering, köksrenovering.

Ett nätverk av snickare och byggare

Snickare24 arbetar med samarbetspartners för att kunna synas och möta var kunds unika behov. I vårt nätverk finns byggföretag med olika kompetenser och varje område representeras av en noga utvald företagare som är expert inom sitt område.

Duktiga snickare

Snickare24 när du behöver hjälp av duktiga och rutinerade snickare i Örebro. Vi åtar oss både små arbeten och arbeten som är mer omfattande och som kräver mer tid och resurser att slutföra.

Vi hjälper kunder i hela Örebro

Vi vänder oss till dig oavsett om du är privatperson eller företag med hjälp med snickeri i Örebro. Vi hjälper dig alltid på ditt vis och så länge som du vill ha vår hjälp.

Noggrant arbete

Allt arbete som genomförs av Snickare24 är särpräglat av kvalitet, noggrannhet och pålitlighet. Vi har omfattande kunskap och flerårig erfarenhet inom det det mesta som rör bygg/snickeri och dylikt i Örebro

Offert från Snickare24 i Örebro

Hör av dig till oss när du vill anlita ett byggföretag eller snickare i Örebro. Vi skickar dig gärna en förbehållslös offert när vi fått dina önskemål. Fyll i formuläret här intill med detaljer om ditt projekt, därefter förser vi dig med information om våra priser.

Pris för snickare i Örebro

Priset för att anlita en snickare i Örebro kan variera beroende på omfattningen av ditt uppdrag. Genom att fylla i kontaktformuläret på vår sida och beskriva vad du behöver hjälp med så skickar vi tillbaka olika offerter från våra duktiga snickare till dig.

Utbilda dig till Snickare

Det vanligaste sättet att utbilda sig till snickare är att gå utbildning till snickare gymnasieskolans Bygg- och anläggningsprogram inriktning husbyggnad.
Andra områden Snickare24 kan hjälpa till med i Örebro:

Jour snickare
Jour snickare Örebro. Vi är en förmedlingstjänst som kopplar samman alla hantverkare som erbjuder jour. Kontakta oss vid akuta problem.

Köksrenovering
Dags för Köksrenovering Örebro? Här hittar du bra tips när du ska köpa kök och planera för en lyckad köksrenovering. kontakta oss idag.

Badrumsrenovering
Renovera badrum Örebro? Låt oss vara med och räkna. Vi renoverar ett stort antal badrum varje år kontakta oss idag.

Golvläggning
Anlita en golvläggare för golvläggning Örebro. Några saker att tänka på om du vill lägga golvet själv: 1. Rätt verktyg 2. förbered underlag.

Nybyggnation
Nybyggnation Örebro nyproducerade bostäder som lägenheter, villor och radhus som svenska byggföretag producerar. Hållbara och energismarta bostäder.

Renovering
Renovera huset Örebro – och öka värdet! Om du står inför en husrenovering och väger för och nackdelar när det gäller saker att göra själv eller att anlita hjälp.

Fönsterbyte
Fönsterbyte Örebro kan vara svårt att utföra på egen hand. Kontakta oss så tar vi hand om hela processen! De gamla fönsterna och övrigt byggmaterial körs bort för deponering på miljöstation.

Offert snickare
Offert snickare Örebro Gratis offertförfrågan. Ta in anbud från olika snickare i ditt område. jämför omdömen från andra kunder. Hitta bästa prisförslag.

Bygga Friggebod
Bygga Friggebod Örebro steg för steg för en bra byggnation. Friggeboden får vara max 3 meter hög,

Bygga brygga
Bygga brygga Örebro Vi bygger efter dina önskemål men tänk på strandskyddet. Strandskyddet gäller vid havet, insjöar och vattendrag,

Bygga attefallshus
Bygga attefallshus Örebro får vara max 30 kvadratmeter stort och får byggas på en fastighet som har ett en- eller tvåbostadshus.

Bygga altan
Bygga altan Örebro värdefulla tips och idéer när du skall bygga altan, Reglerna som gäller för att bygga altan. Hur stor altan, placering och hur högt du får bygga,

Bygga garage eller carport
Bygga garage eller carport Örebro Vi hjälper dig bygga ditt bilgarage. Vi har färdiga garagelösningar i garagebyggsatser.

Bygga lokal
Bygga lokal Örebro Vi specialiserar oss bland annat på industribyggnader och industrihallar, det vill säga större stålbyggnader som kan användas som lagerhall, industrilokal.

Bygga Uterum
Bygga Uterum Örebro Bygga ett nytt inglasat uterum — Om du ska bygga ett tak till din uteplats eller ett inglasat uterum kan du behöva bygglov.

Bokningssystem för snickare
Bokningssystem för snickare Örebro. Låt dina kunder enkelt boka tider på din hemsida när det passar dem.

Fakturera utan företag
Fakturera utan företag som snickare Örebro genom att ansluta dig till Revisor24. Börja frilansa och slipp krångel med egen firma.

Hemsida till Snickare
Hemsida för Snickare Örebro och hantverkare. Vi bygger moderna, effektiva och prisvärda hemsidor utifrån ditt och dina kunders behov.


Snickare i Örebro

Obs!!! vi listar alla snickarfirmor inte bara samarbetspartners.

Lediga snickare jobb

Snickare till Örebro

Expanderamera Byggbemanning och Rekrytering AB

Örebro

ExpanderaMera söker flera självgående snickare till kommande uppdrag i Örebro. För denna tjäns... mer

Snickare till Nya Badrum Örebro!

Nya Badrum Örebro AB

Örebro

Är du snickare och söker nytt jobb? Vill du komma in i ett företag där ärlighet och tydlig komm... mer

Snickare / Ventilationsmontör Örebro med omnejd

B3 Solutions AB

Örebro

För att kunna fortsätta expandera söker vi ett nytt stjärnskott till vårt Team Dina Arbetsuppg... mer

Montör till Solinnovation i Örebro

Nercia Bemanning AB

Örebro

Vårt uppdrag Vill du vara med och bidra till ett klimatsmart Sverige, lägre elkostnader och bättr... mer

Solcellsmontör till Sesol i Örebro!

Sesol AB

Örebro

Vill du vara en del av ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter samt bidra til... mer

Solcellsmontör till Sesol i Örebro!

Sesol AB

Örebro

Vill du vara en del av ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter samt bidra til... mer

Resande Montör till Sesol i Örebro

Sesol AB

Örebro

Ta chansen att vara en del av ett team i ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjlighe... mer

Träarbetare/Snickare 3

Örebro bygg och renovering AB

Örebro

Snickarutbildning Minst 2-4 års erfarenhet med kunskap bredare än nyproduktion. B-körkort ... mer

Snickeri och trädgårdsskötsel

AB Fagers Hemservice

Örebro

Söker dig som kan snickra och utföra lättare trädgårdsskötsel. Du skall vara välvårdad, ha g... mer

Verkstadsarbetare till kund i Örebro

Adecco Sweden AB

Örebro

Om tjänsten Som Verkstadsarbetare hos vår kund kommer du att arbeta med att producera nya dörrar ... mer

Synonymer till snickare
byggnadssnickare, timmerman, möbelsnickare, ebenist, grovsnickare

Wikipedia information om Snickare

Snickare Snickare är en hantverkare som ägnar sig åt snickeri, arbete i trä. De olika typerna av trähantverkare kan särskiljas efter syssla. Finsnickare - Tillverkar möbler och utför intarsia. Maskinsnickare - Tillverkar till exempel fönster, dörrar, trappor, köksinredningar. Byggnadsträarbetare eller byggnadssnickare - Bygger och monterar hus samt monterar inredning i dessa, samt andra grövre träarbeten. Båtbyggare - En trähantverkare som bygger båtar samt inreder dessa. De är oftast allsidiga trähantverkare. Ett modernare namn är båtsnickare som utför reparationer och bygger inredning i båtar med skrov i andra material än trä.Ett besläktat yrke är timmerman, vilken utför grövre träarbete till exempel timring av hus. I Finland lever timmerman kvar som beteckning på byggnadssnickare. Även finns skeppstimmerman för fartygsbygge i trä. Större fartyg hade ofta en skeppstimmerman anställd ombord för fortlöpande reparationer.

Wikipedia information om Örebro

Örebro Örebro (uttal ) är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. Örebro är Sveriges sjunde största tätort med 126 604 (2020-12-31) invånare i tätorten. Örebro var under första hälften av 1900-talet känd som "skostaden", eftersom ett stort antal skofabriker fanns där. Dessa är numera nedlagda. Fortfarande är dock Örebro i viss mån en industristad, även om staden under senare delen av 1900-talet alltmer kommit att präglas av service, tjänster och utbildning. Stora arbetsgivare idag är Örebro universitet, Epiroc och Universitetssjukhuset i Örebro. Örebro är en handels- och logistikstad med ett strategiskt läge 200 km från Stockholm, 330 km från Oslo och 280 km från Göteborg.

Snickare i Örebro

    Har du ett företag?

    Vi förmedlar massor med jobb varje dag!

    Anslut ditt företag idag!