Om oss - Snickare24

Om oss - Snickare24
om oss Snickare24

Snickare24 ett nätverk av snickare och byggare

Snickare24 är ett nätverk av snickare och byggare med stor samlad kunskap om olika typer av byggnadsarbeten. Vi är rikstäckande med huvudkontor i Norrköping.

Våra samarbetspartners har en gedigen kunskap inom bygg och snickeri och kundservice. Vi anlitas vid Nybyggnation, Renovering, golvläggning, köksrenovering, badrumsrenovering mm.

Vi jobbar efter en egen framtagen policy som grundar sig på högsta möjliga kundservice, korta ledtider, miljötänk samt jämställdhet. Bästa möjliga personalpolitik lägger en grund för en trivsam arbetsplats och genomsyrar arbetet vi utför hos våra kunder.

Vår personal utbildas internt med kunskaper kring maskiner vi använder. Vi lägger stor vikt vid kommunikation där alla som jobbar på Snickare24 hjälper till att skapa bra relationer med våra kunder. Till vår hjälp har vi skapat verktyg och rutiner för att enkelt fånga upp frågor och önskemål. Läs mer om våra rutiner under rubriken Garanti & policy.

Vi ser vi till att alltid rekommendera samt använda certifierade verktyg. Finns miljömärkning med Svanen eller liknande är det självklart förstahandsvalet. Vid inköp tittar vi alltid på faktorer som sustainability och kvalitet. Miljöarbetet syns i dagliga arbetet och vår personal får utbildning kontinuerligt i miljöfrågor och produkter.

Intresseförfrågan

Lämna intresseförfrågan vid önskad nybyggnation eller renovering.