Badrumsrenovering - så gör man - Snickare24

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Varmt välkommen till oss på Snickare24

Vi har kompetenta och utbildade hantverkare som alla har god erfarenhet kring att utföra badrumsrenovering i hela Sverige. Vi kan även hjälpa dig att bygga en altan samt med andra invändiga renoveringar. Vårt mål är att låta vår expertis vara till hjälp för dig och lägga grunden för att uppfylla dina husdrömmar.

God erfarenhet

Vi har varit verksamma som byggföretag sedan 2015 men har personal med god erfarenhet och vana kring att utföra både invändiga- och utvändiga renoveringar. Det innebär att du som kund alltid kan känna dig trygg när du anlitar oss.

Vill du veta mer?

Tycker du att det låter intressant och vill veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss. Du når oss via mail samt kontaktformuläret längst ner på sidan. Du kan även läsa mer om oss och våra tjänster på länkarna på vår hemsida.

Välkommen till Snickare24!

Intresseförfrågan

Lämna intresseförfrågan när du är i behov av en Badrumsrenovering.

Badrumsrenovering

Wikipedia information om Badrum

Badrum Ett badrum är ett rum i hemmet där man sköter sin personliga hygien. Vilka badrumsmöbler som finns i ett badrum varierar, men vanligtvis brukar ett badrum inhysa en vattenklosett, ett tvättställ samt en dusch eller ett badkar. I vissa badrum finns även ytterligare utrustning såsom skötbord, tvättmaskin och goda förvaringsmöjligheter.Den genomsnittliga livslängden för ett badrum är 20 år. Badrummet är ett våtutrymme där varm vattenånga kan fästa sig på väggar och golv och därför måste badrum isoleras så att de är säkra mot fukt. Detta hanteras genom att utrusta badrummens väggar, golv och övriga ytor med vattentäta och vattenavvisande ytskikt. Ett välisolerat badrum ska efter en dusch ha hunnit bli torrt efter 30 minuter. Eftersom vatten är en utmärkt elektrisk ledare gäller det att badrummen uppfyller de krav och regler som gäller för elsäkerhet. Exempelvis får vägguttag och andra strömkällor inte överskrida 230 volt, och de måste vara fast installerade över en jordfelsbrytare för att undvika incidenter med elektriska stötar eller kortslutningar. I ett badrum får strömkällorna bara placeras på specifika platser.

Synonymer till badrum

toalett, toa, klosettrum, tvättrum, mugg, WC, rum med badkar, vattenklosett